Betegszállítás a Marsi-Med Kft-vel,

Biztonságosan, Pontosan, Tapasztalt  Gépkocsivezetőkkel,  Reális árakon!

Szolgáltatásunk

Fő tevékenységünk a fekvőbeteg szállítás!

Háziorvosi, házi gyermekorvosi, szakorvosi rendelők, járó- és fekvőbetegellátó intézmények betegszállítási igényeinek kielégítése. 

Krónikus és kúraszerű betegellátást végző intézmények betegeinek szállítása. 

Járó- és ülőbetegszállítás  elsősorban Budapesten és Pest megye területén, igény esetén vidékre és külföldre.

Szolgáltatásunk nem csak a betegek szállítását teszi lehetővé, a hozzátartozó, kísérő számára is helyet tudunk biztosítani betegszállító  autóinkban. 

Mozgásukban korlátozott betegek  szállítása kontroll vizsgálatokra  kezelésekre. 

Szakképzett  munkatársakkal jól felszerelt autókkal, tapasztalt gépkocsivezetőkkel  a nap 24 órájában, Reális  árakon  állunk  Betegeink rendelkezésére.

Hétvégi rendezvények biztosítását és mozgóőrséget is vállalunk.Mozgóőrség forgatásra


betegszállítás Az életben soha nem árt, ha mindig mindenre felkészülünk, mert ha elég éberek vagyunk, elkerülhetjük a negatív kimenetelű történéseket, megelőzhetünk baleseteket. Van úgy, hogy ezt másnak kell megtennie helyettünk, valaki olyannak, aki megfelelő képesítéssel és tapasztalattal rendelkezik e téren.

Miben tud segítséget nyújtani Önnek cégünk? A betegszállítás mellett mozgóőrség szolgáltatásával is foglalkozunk, vagyis különböző rendezvényeken, eseményeken látunk el egészségügyi szolgálatot. Speciális esetekben is szükség lehet szakmai segítségre, így például film-és reklámforgatások ideje alatt.

Ezeken a hosszú forgatási napokon a stáb tagjai és számos egyéb szakember sokféle kockázati tényezőnek ki vannak téve, amik veszélyeztethetik a testi épségüket és az egészségüket. A kimerültség, a stressz olykor nyugtalanító fizikai tüneteket produkálhat, de az olyan szélsőséges időjárási tényezők is, mint az extrém meleg vagy hideg bajt okozhatnak, ha az emberek hosszabb ideig vannak kitéve a hatásuknak. A színészek, kaszkadőrök egy-egy veszélyesebb jelenet közben is megsérülhetnek, illetve a díszletek, kellékek is okozhatnak nem várt baleseteket, amikor a felkészült segítség életbevágó lehet.

Keressen minket a részletekért, és ne feledkezzen meg mozgóőrség biztosításáról!Betegen is eljuthat bárhova!


Családtagja beteg, de nincs rá lehetősége, hogy hetente kórházba szállítsa? Mozgásában akadályozott és szeretne megfelelő bánásmódban részesülni utazásai alkalmával?

A Marsi-Med Kft. betegszállítással foglalkozó vállalkozás. Célunk, hogy eljuttassuk a beteg embereket oda, ahova szeretnénk, amilyen gyorsan csak lehetséges. Kedvező áraink az Ön pénztárcáját kímélik, így gazdaságosan utazhat a legnagyobb kényelemben.

Nem tud felkelni ágyából? Nem kell aggódnia, a Mars-Med Kft. ülő és fekvő betegek szállítását is vállalja. Hozzátartozója is elkísérheti Önt, neki is helyet biztosítunk az utazás során!

Technikailag felszerelt autóink és szakmailag magasan képzett kollégáink az Ön biztonságáért felelnek. Hisszük, hogy a kiváló körülmények fontosak a gyógyuláshoz, így a Mars-Med Kft. kollégái arra törekednek, hogy a betegszállítás során minden lényeges szempontot figyelembe vegyenek az Ön érdekében.

Tekintse meg szolgáltatásainkat és keressen fel minket elérhetőségeinken! Kollégáink állnak rendelkezésére!Hétvégi rendezvényekre keres megbízható és felkészült betegszállító céget?


betegszállítás A Marsi-Med Kft. örömmel áll rendelkezésére!

Manapság a fővárosban szinte minden hétvégén szerveznek valamilyen szórakoztató programot, amely magában foglalja a nagy tömeggel járó veszélyeket is. A felvonulások, zenei rendezvények, ünnepségek mind nagy közönségnek örvendenek, ezért fel kell készülni az esetleges vészhelyzetekre, amikre az általunk kínált betegszállító, betegellátó szolgáltatás nyújt megoldást.

Az ilyen rendezvényeken számos olyan probléma felléphet, amikor szükség van szakszerű betegellátásra vagy esetleg gyors kórházba szállításra. Ilyen potenciális veszélyforrást jelenthet a nagy mennyiségű alkoholfogyasztás, a hőség vagy a tömeg miatti rosszullét, a kiszáradás vagy akár a drogfogyasztás is.

Szakképzett kollegáinkkal, felszerelt járműveinkkel és megbízható, nagy tapasztalattal bíró sofőrjeinkkel vállaljuk hétvégi rendezvények zökkenőmentes sérült-, betegellátását, hogy Önnek csak a szervezésre kelljen koncentrálnia.

Ha kedvező áron szeretné biztosítani vendégei számára az ápolást, keressen minket bizalommal és kérje személyre szabott árajánlatunkat!Szeretné, ha a látogatók biztonságosan, szakképzett egészségügyi felügyelet mellett szórakozhatnának?


mozgóőrség Akkor válassza mozgóőrség szolgáltatásunkat!

A nagyobb rendezvényeken, eseményeken legtöbbször kötelező a mozgóőrség jelenléte. A mozgóőrség készenlétben áll a helyszínen, és ha szükséges, szakszerű segítséget nyújt. A készenlét azt jelenti, hogy az esemény helyszínén sürgősségi ellátásban részesítjük a sérültet mind orvosi, mentőtiszti, mind mentőápolói szempontból. A mozgóőrség feladatainak elvégzésére természetesen csak mentési tevékenységet végző vállalkozás jogosult.

A helyszín biztosítása a következő gépjárművekkel látható el:

 • mentő gépkocsival
 • rohamkocsival
 • esetkocsival
 • gyermekmentő-rohamkocsival
 • mentőorvosi gépjárművel
 • légi mentőjárművel
 • mentő motorkerékpárral
 • sürgősségi ambulanciával


Számos rendezvény akad, ahol a mozgóőrség hiánya, vagy nem előírt létszámú mentőkocsi miatt emberek vesztik életüket. Biztosítsa a helyszínt szakképzett, professzionális mozgóőrséggel, hogy ez ne történjen meg!

Válasszon minket és gondoskodunk mindenki biztonságáról!Külföldi betegszállítást is biztosítunk!


betegszallitas Ha betegsége során külföldi orvosra van bízva, vagy csak egyszerűen jobban megbízik a külföldi orvoslásban, mi segítünk Önnek a betegszállításban!

Mindenkinek meg van maga véleménye országunk orvoslását illetően, megannyi jó és rossz tapasztalatot hallhattunk már ezzel kapcsolatban a médiában is. Ha hozzátartozónk valamilyen betegségben szenved, minden tőlünk telhetőt próbálunk megtenni annak érdekében, hogy a legmegfelelőbb, legbiztosabb gyógyulásban részesüljön, így ha van rá lehetőség, vagy magánorvos segítségét kérjük, vagy külföldi orvosokat keresünk fel.

Vannak olyan esetek, amikor olyan helyzetbe kerül a beteg ember, hogy az egyik pontból a másikba való eljutás meglehetősen nehézkes, vagy egyáltalán nem oldható meg a betegszállítás a hagyományos formában.

Mi egy ilyen helyzet esetére szeretnénk az Ön segítségére lenni és egy biztos támaszpontot nyújtani, hogy a betegszállítás biztonságos és körülményekhez mérten kényelmesen történjen!

Ha Önnek vagy hozzátartozójának segítségre van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal!Betegszállítás vidékre


betegszállítás vidékre Napjainkban minden beteg maga döntheti el melyik orvos és melyik egészségügyi intézmény kezeléseit veszi igénybe, melynek következtében gyakran előforduló probléma az utazás, a távolság áthidalása. Ha valaki átmenetileg vagy tartósan beteg, melynek következtében ellátásra, rendszeres kezelésekre, rehabilitációra szorul, teljesen magától értetődő, hogy az általa legjobbnak vélt megoldást, szakembert kutatja fel.

Ma hazánkban léteznek olyan gyógymódok, orvos specialisták, amelyek csak bizonyos helyeken vehetők igénybe függetlenül a beteg lakhelyétől, állapotától. Szerencsés esetben családon belül meg tudják oldani a betegek az utazást, azonban ez nem mindenkinek áll módjában, így gyakran előfordul, hogy külső segítséget kell kérni.

Cégünk maximálisan megbízható és hozzáértő gépkocsivezetőkkel, reális és kedvező áron kínál a járó- és ülőbetegek számára szállítást, akár vidéki egészségügyi intézményekbe is. Az utak során természetesen cégünk lehetőséget kínál kísérő szállítására is, így kényelmesebbé válhat az otthontól távol töltött idő.

Ha felkeltettük érdeklődését és Önnek vagy hozzátartozójának betegszállításra van szüksége vidéki kezelésekhez, keressen fel minket bizalommal és mi készséggel állunk rendelkezésére!Miért válasszon minket, ha fekvőbeteg szállításról van szó?


fekvőbeteg szállítás Sokak számára világos, hogy a fekvőbeteg szállítás nem egyszerű folyamat. A megfelelő eszközök hiányában nem is kivitelezhető, éppen ezért kell profi segítséget hívni, ha fekvőbeteg szállításról van szó.

Ahhoz, hogy a beteg biztonságban és épségben eljusson a célállomásra, szükség van mindenekelőtt szakképzett munkatársakra. Ezen túlmenően egy hordágy is kell, hiszen az autóba be-, valamint kiszállás sem egyszerű, ha fekvőbetegről van szó.

Mi arra törekszünk, hogy a fekvőbeteg szállítás maximális körültekintés mellett egy kényelmes és nyugodt utazás legyen Önnek és hozzátartozójának, ne pedig egy tortúra. Nekünk minden szükséges eszköz a rendelkezésünkre áll ehhez és betegszállító munkatársaink is nagy gyakorlattal végzik feladatukat.

Ha fekvőbeteg szállításra lenne szüksége hozzátartozójának, ne habozzon a legjobbat választani! Szerettei megérdemlik a gondtalan utazást, amire mi kínáljuk a megoldást!

Ha profi segítséget igényelne fekvőbeteg szállításhoz, válasszon minket!Mozgássérült betegek szállítása


mozgássérült betegek szállítása Egy mozgássérült beteg számára a városban való közlekedés nehézkes, hiszen a legtöbb épület még mindig nincs korszerűen akadálymentesítve. A tömegközlekedési eszközök tömve vannak és az odáig való eljutás is rengeteg időt vesz igénybe. Hiába van a családban személygépjármű, nem biztos, hogy alkalmas betegszállításra is. Ha a beteg szeretne eljutni a kórházba vizsgálatra, esetleg a rendszeres gyógytornára, érdemes betegszállító szolgáltatást igénybe venni!

Betegszállítóink szakszerű berendezéssel vannak ellátva, melyek lehetővé teszik mozgássérült ülőbetegek szállítását a fővároson belül, külön kérésre vidékre is. Mindez megkönnyíti a beteg utazását, eljutását a kijelölt gyógyászati központba, megkíméli őt az utazás esetleges kellemetlenségeitől.

Szeretne nyugodtan és időben eljutni a vizsgálati időpontjára a kórházba? Nem akarja átélni a tömegközlekedés nehézségeit több átszállással egy út során? Válassza cégünket betegszállításra, amely kényelmes és praktikus megoldást nyújt Önnek különböző helyszínekre való eljutásban!Betegszállítás különleges eseményekre


Betegszállítás különleges eseményekre Mozgássérült rokon van a családban, aki már évek óta nem mozdult ki a lakásból? Szeretné meglepni születésnapja, vagy névnapja alkalmából egy különleges rendezvénnyel, de nem tudja, hogyan szállítsa a helyszínre? Szeretné, ha mozgássérült hozzátartozója végre kiszabadulhatna a négy fal közül és mulatna egy jót a családdal? Akkor Ön minket keres!

Vállaljuk ülőbetegek szállítását belföldön különböző rendezvényekre, eseményekre egyaránt. Szervezzen egy meglepetés bulit mozgássérült rokonának, mi pedig elszállítjuk a helyszínre a családtagot! Vállaljuk akár emeletről történő leszállítását is, így nem lehet akadály, hogy a beteg kimozduljon. Lepje meg rokonát egy hihetetlen élménnyel, melyet nem pótolhat számára senki, mi pedig elvisszük őt a megadott helyszínre!

Munkatársaink betegek ellátására, biztonságos szállítására specializálódott szakemberek, így nálunk biztonságban tudhatja mozgássérült családtagját! Vállaljuk a beteg háztól-házig történő szállítását az Ön egyedi kéréseinek megfelelően! Ha szeretne örömöt okozni rokonának, mi segítünk a részletekben!Mozgáskorlátozottak szállítása a hétköznapok során


mozgáskorlátozottak szállítása Napjainkban az élet számos területén különösen nagy figyelmet fordítanak a mozgáskorlátozott személyek segítésére olyan szempontból, hogy a mindennapok során aktívan részt vehessenek a különböző tevékenységekben, legyen szó egy egyszerű bevásárlásról vagy szabadidős tevékenységekről.

Annak ellenére, hogy számos intézmény gondoskodik az akadálymentesítésről az épületeken kívül, illetve belül egyaránt, a közlekedés során sajnos néha komoly gondot jelenthet a mozgáskorlátozottság. A mozgáskorlátozott emberek számára a hétköznapi tevékenységek megkönnyítése kiemelten fontos feladat, hiszen napjainkban a technikai és szociális lehetőségek maradéktalanul képesek biztosítani minden olyan megoldást, amely az egészséges emberek számára szinte természetes.

Betegszállítással foglalkozó vállalkozásunk mindenben készséggel áll a mozgáskorlátozott személyek rendelkezésére, hogy a hétköznapi tevékenységeik során megkönnyítsük az utazással járó nehézségeket és kellemetlenséget. Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és kérje bővebb tájékoztatásunkat!Miért válasszon inkább minket ahelyett, hogy saját maga szállítson beteget?


betegszállítás Beteg rokonát el kell juttatnia a kórházba? Rendelkezik személygépjárművel és jogosítvánnyal, de mégis fél belevágni a betegszállításba? Mi elmondjuk, hogy miért válasszon inkább minket!

Egy beteg szállítása otthonunktól a kórházig nagyon körülményes lehet, akkor is, ha van saját autónk, különösen igaz ez a fekvőbetegekre, illetve a speciális igényű betegekre.

Cégünk a legjobban felszerelt betegszállító autókkal van ellátva, kollégáink nagyfokú tapasztalattal rendelkeznek, így a betegek szállítását maximális profizmussal tudjuk teljesíteni. Hétvégi vagy akár éjszakai szállításról lenne szó? Semmi probléma! Munkatársaink a hét minden napján, a nap 24 órájában rendelkezésére állnak, hiszen mi tudjuk, hogy a betegszállítást nem lehet halogatni!

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén! Munkatársaink készséggel válaszolnak Önnek betegszállítással kapcsolatban felmerülő kérdéseire! Bizalommal várjuk hívását!Mozgáskorlátozott gyerekek szállítása


mozgáskorlátozott gyerekek szállítása A mozgáskorlátozottak közlekedése a városban nem egyszerű, hiszen számos tömegközlekedési eszközön nem teszik lehetővé például egy tolókocsival közlekedő személy felszállását. Az alacsonypadlós járművek egyre jobban elterjednek, de a betegeknek még mindig sokat kell várniuk arra, hogy eljuthassanak egyik pontból a másikba.

Ez különösen nehéz lehet egy kisebb gyerek számára, akivel el kell jutni a kórházba a rendszeres kontrollra, esetleg a gyógytornára. A gyerekek emellett több játékra és kikapcsolódásra is vágynak, így a városba való bejutás gyakran egy nagyon hosszú procedúra a szülők számára. Betegszállító cégünk gyermekek szállítását is vállalja különböző rendezvényekre, belvárosi programokra.

Ha Ön is szeretne örömet szerezni mozgáskorlátozott gyermekének, válasszon minket etegszállításra, akár vidékre is! Cégünk több éves tapasztalattal rendelkezik mozgáskorlátozottak, fekvőbetegek szállításában, igyekszünk nagy odafigyeléssel és precizitással megkönnyíteni a mozgáskorlátozott betegek mindennapjait! Kérdéseivel keressen fel minket bizalommal!

Mozgóőrség a biztonságos szórakozásért


mozgóőrség Aki jártas a rendezvényszervezésben, tudja, hogy igencsak szigorú szabályozási rendszere van annak, hogy milyen esetekben mekkora létszámú mozgóőrséggel kell számolni egy-egy rendezvényen a biztonságos szórakozás megalapozása érdekében.

A mozgóőrség nem más, mint egy kihelyezett elsősegély szolgálat. Célja, hogy ellássa a helyszínen bekövetkezett könnyebb sérüléseket, illetve komolyabbak esetén szállítható állapotba hozza a beteget.

Lássuk, milyen fokozatai vannak a mozgóőrség kivonulásának:

 • 1000 fő alatti rendezvény esetén: akkor ha betegek, idősek a célközönség, vagy a kategóriába eső sportverseny
 • 5000 főig: egy esetkocsi
 • 10 000 főig: egy-egy esetkocsi és mentőkocsi
 • 50 000 főig: rohamkocsi, esetkocsi, mentőkocsi
 • minden további 10 000 vendég után 1-1 esetkocsi
 • 100 000 fő felett, 50 000 főnként 1-1 rohamkocsi
 • 50 000 főnél oxyológiai ambulancia
 • 50 000 főnél mentési tervet kell készíteni


Válassza a mozgóőrséget és a gondtalan szórakozást! Keresse fel cégünket és munkatársaink készséggel válaszolnak felmerülő kérdéseire!Mozgóőrség mentőtípusok: A rohamkocsik


mozgóőrség A rendezvénybiztosítás elengedhetetlen feltétele a részvevő vendégek testi épségének megóvása, valamint ennek megfelelően az esetlegesen felmerülő balesetek és egészségügyi problémák gyorsan és hatékonyan történő orvosolása, amelyre a mozgóőrség kiválóan alkalmas megoldás. A mozgóőrség mentőtípusai között kiemelt szerepet kapnak a rohamkocsik, melyek speciális felszereltséggel rendelkeznek, mind eszközök, mind szakemberek tekintetében:

Rohamkocsi:

 • Mentőorvos vagy oxyológus szakorvos a vezetője, valamint mentőápoló is a személyzet része
 • Egészségügyi többletfelszerelés jellemzi
 • Három oldalról megközelíthető hordágy
 • Feladatai: közvetlen életveszély elhárítása, tömeges kárhely felszámolása és az alapvető életműködések helyreállítása, pótlása

Gyermek rohamkocsi:

 • Vezetője gyermek szakorvos vagy gyermekintenzíves szakorvos
 • Kizárólag gyermek szállításában és mentésében részvevő egység
 • Kiemelt és speciális felszereléssel rendelkezik


Gondoskodjon felelősséggel a rendezvény biztosításáról és válasszon megbízható mozgóőrséget és mentőket! Tekintse meg weboldalunkat bővebb tájékoztatásért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!Az ülőbeteg szállítás lehetőségei és előnyei


ülőbeteg szállítás A különböző mértékben mozgásukban korlátozott személyek más-más szempontból igénylik a mobilitást, legyen szó egészségügyi kezelésekről, a hétköznapi élet eseményeiről és tevékenységeiről, valamint kötelezettségeik teljesítéséről. A mozgáskorlátozott személyek szállításának egyik speciális típusa az ülőbeteg szállítás, amely leggyakrabban az idősebb korosztályt érinti, azonban ez a lehetőség a megfelelő mozgási szabadságot biztosítja számukra, hogy teljes életet élhessenek.

Az ülőbeteg szállítás lehetőségei és előnyei:

 • Speciálisan erre a célra szolgáló járművekkel történik, a megfelelő biztonsági körülmények között, továbbá szakszemélyzet segítségével.
 • Szabadságot és mobilitást biztosít az élet minden területén, azon személyek számára, akik valamilyen oknál fogva segítségre és szakszerű támogatásra szorulnak a közlekedésben.
 • Az ülőbeteg szállítás kiváló lehetőségeket biztosít minden korosztály számára, például szociális vagy kulturális tevékenységek során, kezelések alkalmával, utazásokhoz, stb.


Megbízható ülőbeteg szállításhoz válassza a profikat és keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, mindenben készséggel állunk rendelkezésére, az Ön igényeinek megfelelően!Segítünk megoldani a problémákat!


szakképzett betegszállító Sajnos minden családban előfordulhat baleset, vagy betegség. Ezeknek a történéseknek következtében elképzelhető, hogy tartósan vagy maradandóan mozgássérült, illetve mozgáskorlátozott lesz egyik családtagunk, rokonunk.

Azon felül, hogy ezt a traumát kezelnünk kell valahogy, mi vagyunk azok, akik nem hagyhatják el magukat. Gyakran előfordul, hogy pénzügyileg a családok többsége nincs felkészülve egy ilyen esetre, lehet számítani az állam segítségére, de általában ez nem fedezi a többlet költségeket. Számos dolog merül fel, melyekre megoldást kell találnunk, mint például a betegszállítás.

Erre szeretnénk mi megoldást nyújtani, szakképzett betegszállítóinkkal fel vagyunk készülve az ülő- és fekvőbeteg szállítás minden problémájára. Felszereléseink és járműveink is pontosan ezt a célt szolgálják, ezért bátran keressen minket, ha betegszállításról van szó!

Forduljon hozzánk, amennyiben szeretné biztonságban tudni szerettét, és biztosítani számára a kényelmes betegszállítási feltételeket!Mentőautók felszereltségei és típusai


mentőautó Mint azt a legtöbben tudjuk, a mentőautók a betegszállítás és a betegellátás területén alkalmazandóak. Amikor kihívjuk a mentőszolgálatot, azt várjuk, hogy minél hamarabb, és megfelelő felszereléssel érkezzenek, ez ugyanis életet menthet. De hogy is van ez a felszerelés pontosan?

Mentőautók „fajtái”:

 • Mentőautó
 • Kiemelt mentőegység
 • Rohammentő
 • Esetkocsi
 • Rohamkocsi


Mentőautók felszerelései, személyzete: Minden mentőautó személyzete minimum egy mentőápolóból és/vagy szakápolóból, és egy gépkocsivezetőből áll, kivéve a rohamkocsinál, olyankor ugyanis általában egy szakorvos vagy mentőorvos vezet.

Felszerelést illetően a mentők alapfelszereléséhez tartozik a defibrillátor, a gerinchordágy, a vércukormérő, a pulzoximéter és a gyermek –és felnőtt hordágy, ugyanis fekvőbeteg szállítás is előfordulhat. A rohamkocsinál szintén kicsit más a helyzet, abban ugyanis szinte minden felszerelés megtalálható, amire csak szükség lehet.

Ha precíz, gyors és biztonságos betegszállító szolgáltatást szeretne, keressen meg minket!Mentőautók típusai és felszerelésük bővebben


Mentőautók típusai és felszerelésük bővebben A rendezvények biztosítása általában mozgóőrséggel történik, melyeken belül a különböző balesetekhez más és más fokú ellátás szükséges és különböző felszereltségű mentőkocsik.

 • Mentő gépkocsi: Betegszállításra, illetve a beteg szükség szerinti ellátásának megkezdésére alkalmas mentőegység. Személyzete több főből áll; mentőápolókból és egy gépkocsivezetőből, és komoly orvosi műszerekkel rendelkezik, mint például defibrillátor, vércukormérő, vagy gerinchordágy.
 • Kiemelt mentőegység: Olyan esetekben riasztják, mikor szakápolói szintű ellátásra van szükség, viszont az esetkocsi nem érhető el. Alapfelszereltségén kívül és a mentőkocsiban található felszereléseken kívül megtalálhatóak még égési kötszerek, különböző rögzítő készlete.
 • Esetkocsi: Mentéshez, illetve sürgős, esetleg őrzőszállításhoz, vagy a baleset körülményeit megvizsgálva a bejelentés alapján a sérült mentőtiszti ellátásra szorul. Alapfelszereltségen kívül található benne gyermeksürgősségi táska, reanimációs táska, ked mellény, gyógyszerek.


Amennyiben megbízható mozgóőrségre van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal!Bízza ránk gyermeke betegszállítását!


betegszállítás Akinek van gyermeke, pontosan tudja, miket él át egy szülő, ha csemetéje valamilyen betegséggel küzd. A félelmet, hogy komoly baj van, a tehetetlenség érzését, hogy nem tudjuk csillapítani a lázát, a fájdalmát.

Még egy egyszerű náthás megbetegedés esetében is a legrosszabb forgatókönyvek futnak le a szülő fejében, hát még, ha kiderül, hogy a gyermeknek kórházba kell mennie. Még ha nem is annyira súlyos a baj, az ember legszívesebben egész nap ott lenne gyermekével, hogy állandóan szemmel tarthassa, ám ez sajnos lehetetlen.

Ilyenkor annyi a teendőnk, hogy bízunk az orvosok szakértelmében, és csakis a pozitív gondolatokra koncentrálunk: csupán pár napról van szó, és gyermekünk gyógyultan fog hazatérni hozzánk. Ám ennél még többet is tehetünk csemeténk biztonságáért!

Betegszállító cégünk gyermekek szállítását is vállalja, amennyiben szükséges, egyik egészségügyi ellátó intézményből a másikba, szakképzett gyermekorvosokkal, esetleg kórházi ápolás utáni kontrollokra, rendszeres orvosi ellenőrzésekre.

Vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink bármelyikén, és engedje, hogy ezt a terhet levegyük a válláról! Betegszállító cégünknél jó kezekben lesz a gyermeke!Profi betegszállítás vagy családi jóakarat?


Profi betegszállítás Legtöbbször, amikor beteg van a családban, a családtagok a lehető legtöbb időt vele szeretnék tölteni, éppen ezért gyakorta előfordul, hogy igyekeznek a szállítását is saját maguk megoldani. Ez ugyan egy nagyon dicséretes törekvés, de vajon a betegnek is előnyös?

Gondoljon csak bele, ha Ön nem profi ápoló, akkor előfordulhat, hogy amennyiben utazás közben probléma adódik, nem tud úgy segíteni beteg családtagján, hogy ő a lehető legkomfortosabban érezze magát. Profi betegszállítás esetén ez nem történhet meg, hiszen kollégáink szakmai felkészültsége magas szintű és váratlan helyzetekre is fel vannak készülve.

Ha pedig még ez sem lenne elég, hogy a betegszállítás mellett döntsön, akkor jusson eszébe, hogy sok esetben mennyit számíthat az, ha egy jól felszerelt autóval történik az utazás. A beteg emberek számára a helyváltoztatás kimerítő lehet, éppen ezért fordulhat elő, hogy szakszerű ellátásra szorulnak út közben.

Ne kockáztasson, inkább döntsön a profi betegszállítás mellett a biztonság érdekében!Betegszállítás idősotthonok lakói részére


betegszállítás Sajnos az idősotthonok egyik jellemzője, hogy a lakóknak gyakran van szüksége különböző vizsgálatokra, kezelésekre. Cégünk a betegszállításban nyújt segítséget!

Napjainkban az egészségügy helyzete hagy némi kívánnivalót maga után. A legtöbbször sokat kell várni a mentő megérkezéséig, néha még sürgős esetekben sem tudnak azonnal kocsit küldeni az adott helyszínre. Mi biztosítani tudjuk az ülő- és a fekvőbetegek szállítását is, legyen szó akár csak egy vizsgálatról, vagy egy kezelésről.

A másik gyakori megoldatlan probléma a lakók hazaszállíttatása, hiszen sok esetben vagy egyáltalán nincsenek rokonok, akik ezt megtehetik, vagy nagyon messze élnek. Ilyenkor ugyan általában biztosított a mentővel való hazaszállítás, azonban sajnos teljesen kiszámíthatatlan az időpont, akár hosszú órákig is várakozniuk kell a betegeknek.

Cégünk vállalja idősotthonok lakóinak szakszerű betegszállítását, kiszámíthatóan, pontosan, gyorsan és elérhető áron, miközben a lehető legkényelmesebb körülményeket biztosítjuk számukra!Fekvőbeteg szállítás – és amit tudni érdemes róla


fekvőbeteg szállítás A fekvőbetegek szállítását közel sem mindegy, hogyan végzik el - a betegszállító óvatosan, kíméletesen, a szabályokat betartva kell, hogy elvégezze a munkáját, és így a betegnek ez nem fog traumát jelenteni - vagyis csökkentheti az amúgy is negatív élmények kellemetlenségét.

A fekvőbeteg szállítás nehézségei közé tartozik, hogy a beteg már hosszú ideje mozdulatlan, tehát mikor kimozdítják őt a hosszasan stagnáló állapotból, hajlamosabb érzékenyebben reagálni bizonyos a helyzetekre - elvégre ki lett szakítva a megszokott helyzetéből, így jogosan érezheti magát kiszolgáltatva, tehetetlennek. Ezen a helyzeten egy dolog segíthet igazán: a betegszállító viselkedése és kedvessége.

Ennek az úgynevezett szállítási traumának fizikai okai is vannak, hiszen egy fekvőbeteg legtöbbször mozgásszervi bajok miatt kerül ágyba. Emiatt, mikor hosszú idő után először megpróbál megmozdulni, az nagy fájdalommal járhat, így a betegszállítónak is fokozott figyelemmel kell eljárnia.

Fekvőbeteg szállítás ügyében forduljon hozzánk bizalommal!A fesztiválok és majálisok elengedhetetlen kelléke, a mozgóőrség


fekvőbeteg szállítás Murphy törvénye kimondja, hogy ami el tud romlani, az el is fog. Sokan ez alapján a használati tárgyakra asszociálnak, azonban tágabb értelembe vett jelentés az élet minden területére értendő. Tehát, lényegében, ami megtörténhet, az meg is történik, csakúgy, mint a baj és a baleset.

Egy fesztivál vagy majális alkalmával rengeteg ember gyűlik össze, aminek mindig megvan a veszélye, főként, ha az adott eseményen alkoholt is fogyasztanak a résztvevők, hiszen annak befolyásoltsága alatt az emberek sokkal figyelmetlenebbek lesznek, könnyebben válhatnak baleset áldozataivá.

A mozgóőrség segítségével orvosolhatóak az olyan helyzetek, melyek egy ilyen rendezvény alkalmával előfordulhatnak, mint a rosszullét, sérülés, baleset, és ehhez hasonlóak. A mozgóőrséget teljesítő szolgálatosok szakképzettségének köszönhetően bármilyen gond is adódik, az megoldhatóvá válik.

Biztosítsa Ön is megfelelően rendezvényét, és semmit ne bízzon a véletlenre! Hívjon minket mozgóőrség szolgáltatásért, hogy a szórakozás problémamentesen folyhasson!Ne akadályozza meg az utazásban a kor vagy a betegség!


fekvőbeteg szállítás Sokan vélekednek úgy, hogy az idősebb emberek idejük nagy részét legszívesebben az otthonukban, a négy fal között szeretik tölteni. Valójában ez nem igaz. A szomorú tény, hogy a korral járó nehézségek miatt az idősebbek egyedül már csak igazán nehezen tudnak kimozdulni, hiszen állandó felügyeletre szorulnak.

Ha Ön örömteli pillanatokat szeretne okozni szüleinek, vegye igénybe betegszállító cégünk szolgáltatásait és mi biztonságban elszállítjuk fekvő- vagy ülőbeteg hozzátartozóit egy-egy általa kívánt helyre, fontos eseményre.

A betegszállítást szakképzett csapat végzi, akik tapasztalatuknak köszönhetően a legváratlanabb helyzetekben is szakszerű segítséget tudnak nyújtani. Az utazás a lehető legnagyobb kényelemben zajlik, így a beteg végig kényelmesen töltheti az idejét.

Ha munkája vagy egyéb elfoglaltsága nem teszi lehetővé idős hozzátartozói szállítását, keressen fel minket! Betegszállítással kapcsolatos bővebb információkért bátran keressen fel minket!Amit nem tud a családban megoldani – fekvőbeteg szállítás


fekvőbeteg szállítás Sajnos túl gyakran kerülnek a családok abba a kellemetlen helyzetbe, hogy szükségessé válik egy beteg hozzátartozó szállítása. Ez kifejezetten nagy teher és nehezen megoldható probléma lehet, ha fekvőbeteg szállításról van szó, hiszen otthoni körülmények között ehhez általában nincs megfelelő jármű, sem pedig egyéb eszközök.

De ne aggódjon, mi segítünk a bajban!

Szakmailag teljes mértékben felkészült kollégáink és tökéletesen felszerelt autóink biztosítják Önnek, hogy a fekvőbeteg szállítás kényelmes és biztonságos módon történjen! Mivel tudjuk, hogy a betegséggel küzdők számára különösen nagy tortúrát jelenthet egy-egy vizsgálatra való bejutás, de már maga az utazás is, így azon vagyunk, hogy a lehető legjobb megoldást biztosítsuk.

Ne feledje, ha fekvőbeteg szállításról van szó, akkor kiemelten fontos, hogy valóban hozzáértők oldják meg az utazást, hiszen ez sokszor már eleve olyan állapotot feltételez, aminél lényeges a gondos odafigyelés! Keressen minket bizalommal Ön is!Mikor van szükségünk magánmentőre?


fekvőbeteg szállítás Sokak számára talán ismeretlen lehet a magánmentő fogalma, az alábbiakban ennek jelentőségét szeretnénk röviden bemutatni.

A magánmentők által nyújtott szolgáltatás valójában egyáltalán nem új dolog. Általában rendezvényeken találkozhatunk velük a leggyakrabban, hiszen gondoljunk csak egy-egy nagyobb koncertre vagy bármilyen nagyobb eseményre, gyakran több ezer ember biztonságáról kell gondoskodni. Ilyen esetekben előírt szabályozás szerint a rendezvény működtetőjének kötelessége biztosítani a megfelelő egészségügyi szolgáltatást. Ekkor lépnek a képbe a magánmentők, melyeknek a szerepe, hogy kiemelt figyelmet fordítsanak az emberekre, és szakszerű egészségügyi ellátásban részesítsék, aki ellátásra szorul.

Fontos tudni, hogy olyan rendezvényen, amelynek látogatottsága meghaladja a 200. 000 feletti létszámot, minden megkezdett 100. 000 főnél további egy-egy rohamkocsi és egy-egy esetkocsi, valamint két mentőgépkocsi szükséges. Az ilyen példákon látszik, hogy a magánmentők feladata rendkívül nagy hozzáértést és felelősséget kíván.

Ha Ön is szeretné igénybe venni tapasztalt csapatunk szolgáltatását egy-egy rendezvény során, bátran lépjen velünk kapcsolatba!Milyen helyzetekben segíthet a mozgóőrség?


Milyen helyzetekben segíthet a mozgóőrség? Nem véletlen, hogy a rendezvényekre - bizonyos számú résztvevő esetén - már kötelező a mozgóőrség biztosítása, hiszen a nagyobb tömeg esetén nagyobb a balesetveszély is. A rendezvény jellegétől függően más és más típusú problémákra kell felkészülni, de általánosnak számítanak a következők:

 • Hirtelen rosszullétek: Ezt okozhatja a meleg, a túl nagy tömeg, de akár az illető személyes kondíciója is. Ilyen esetekben a mozgóőrség gyors segítséget nyújthat, ezzel megelőzve a nagyobb bajt, vagy, ha szükséges, segíthet a kórházba jutásban is.
 • Sérülések: Akaratlanul is előfordulhat, hogy valakit fellöknek, esetleg csak elbotlik, megsérül. Egyáltalán nem mindegy, hogy egy ilyen helyzetben milyen hamar jut a sérült ellátáshoz, ezért a mozgóőrség jelenléte mindenképp szükséges.
 • Gyermekeknek, időseknek szóló programoknál fokozott figyelemre van szükség.


Ön is rendezvényt szervez, melyre szeretné igénybe venni mozgóőrség szolgáltatásunkat? Ne habozzon hívni minket!Megsérült? Mi segítünk eljutni az ellenőrzésre!


Ellenőrzés Sajnos gyakran történnek olyan balesetek, melyek hosszabb-rövidebb időre jelentős mértékben korlátozzák a személyek mozgását – gondoljunk csak egy egyszerű lábtörésre vagy akár egy bokaficamra. Ilyen esetekben azonban éppen olyan fontos, hogy a beteg eljusson a rendszeres orvosi ellenőrzésekre, mint bármely más alkalommal. Nem kell aggódnia, mi megoldjuk a betegszállítást!

Lerobbant az autója vagy nincs más, akinek lenne jogosítványa a családban? Olyan időpontra hívták vissza a rendelőbe, amikor nem tudja senki sem elvinni? Nem kell aggódnia, hiszen a betegszállítást éppen erre találták ki! Mi segítünk Önnek eljutni oda, ahova szükséges, hogy elősegítsük gyógyulását, ráadásul tapasztalt és szakképzett munkatársaink odafigyelnek mindenre, és állapotának megfelelően kezelik a helyzetet.

Keressen minket Ön is bizalommal, ha betegszállításra lenne szüksége, készséggel állunk rendelkezésére! Velünk biztonságban érezheti magát és könnyedén utazhat – hívjon bátran!Ha betegszállítás, akkor Marsi-Med Kft.!


betegszállítás

Manapság sajnos szinte mindenkinek van valamilyen elrettentő története, amit akkor tapasztalt, amikor mentőt kellett hívnia, orvosra volt szüksége, megbetegedett. Az egészségügy jelenlegi elkeserítő helyzetében szükség van olyan szolgáltatásokra, melyekben a betegek megbízhatnak.

Cégünk arra törekszik, hogy stabil és megbízható, szakmailag kiváló és magasan kvalifikált munkatársakból álló csapatunkhoz a betegek akkor is bátran fordulhassanak, amikor a helyzet kilátástalannak tűnik.

Keressen minket bizalommal, ha betegszállításra van szüksége, ha nem tud bejutni egyedül a soron következő orvosi vizsgálatra, de akkor is hívhat minket, ha sürgős és váratlan vészhelyzet állt elő!

Gyakran tapasztalni, hogy a mentőre minimum egy órát kell várni, a dolgozók túlterheltek, a kórházak kapacitása, eszközellátottsága véges. Ezzel szemben mi éjjel-nappal elérhetőek vagyunk, és nálunk mindig a beteg az első! Hívjon minket bizalommal, ha gyors és szakszerű betegszállításra van szüksége!Iskolai rendezvényekre is hívjon mozgóőrséget!

Mozgóőrség

Sajnos nem ritka eset, hogy iskolai ünnepségeken, nagy tömegeket megmozgató rendezvényeken több gyermek vagy hozzátartozó rosszul lesz, és sürgős ellátásra szorul. A legtöbb esetben nem elég az a felszereltség, amelyet az iskola tud nyújtani rosszullétek, sérülések esetén. Rendkívül fontos, hogy minden ilyen eseményen jelen legyen mozgóőrség, akik szakszerűen és a szükséges eszközökkel azonnal el tudják látni a beteget.

Az iskolai rendezvények egy része, például évzáró és ballagás a legnagyobb melegben zajlanak, a nyár közeledtével vagy a nyár vége felé, így nem csoda, ha az ünnepségen résztvevő gyermekek és idősebb hozzátartozóik rosszul lesznek. Sokszor előfordul, hogy nincs megfelelő árnyékolás, így könnyen hőgutát kaphatnak a résztvevők, illetve vízhiány is fennáll ilyen esetekben. Mindemellett a tömeg miatt kisebb-nagyobb sérülések is előfordulhatnak. Azonban a mozgóőrség minden pillanatban készen áll az esetleges vészhelyzetekre!

Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje mozgóőrség segítségét iskolai rendezvények alkalmával is!Sporteseményekre is magán mentőt!

Mozgóőrség

A sport az egészség megőrzésének egyik alapvető módja, azonban sportolás közben is bármikor történhetnek balesetek, ezért fontos, hogy sportesemények helyszínén mindig legyen mentő!

Hazánkban jogszabály írja elő, hogy még az alacsony létszámú sporteseményeken is a szervezőknek biztosítani kell az egészségügyi szolgáltatást. Hiszen bármilyen sportot is veszünk, egy esetleges baleset és sérülés veszélye mindig fenn áll, illetve a nézőtéren is történhetnek kisebb-nagyobb rosszullétek. Így ez a feladatkör nagy szakértelmet és felelősséget kíván, és magán mentőink szakképzettségüknek köszönhetően tökéletesen helyt állnak ebben a feladatkörben. A magán mentők kiemelten figyelnek az emberre, és garantáltan a megfelelő ellátásban részesítik a sérülteket vagy a rosszulléttel küzdőket.

Akár sporteseményekről van szó, akár más rendezvényekről a magán mentő a megfelelő egészségügyi szolgáltatást nyújtja! Ha Önnek is szakképzett csapatra van szüksége, akkor bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, készséggel állunk a rendelkezésre!A magán mentők előnyeiről: mikor és miért érdemes alkalmazni?

A magán mentők előnyeiről: mikor és miért érdemes alkalmazni?

Ahogy közeleg az év egyik legjobban várt ünnepe, a karácsony, úgy növekedik meg a különböző bevásárlóközpontok forgalma is, melynek megvannak a maga veszélyei. Minden olyan helyszínen, ahol nagyobb tömeg fordul meg, könnyedén előfordulhatnak balesetek, rosszullétek és más, nem várt események. A magán mentő segítségével bármelyik pláza vagy bevásárlóközpont felkészülhet a váratlan helyzetekre, és gond esetén azonnal cselekedhetnek a munkatársak!

A magán mentő lehetőséget biztosít, hogy várakozás nélkül, azonnali segítségben részesüljenek a balesetet szenvedők, legyen szó ájulásról, vágási vagy égési sérülésről, esetleg komolyabb problémákról.

A magán mentő felszereltségének köszönhetően az ellátás azonnal megkezdődhet, és a sérültek mielőbb kórházba kerülhetnek szükség esetén! Ha Ön is szeretné, hogy plázája vagy bevásárlóközpontja felkészülten várja az odalátogató tömeget az adventi időszak során is, forduljon hozzánk bizalommal, és válassza magán mentő szolgálatunkat!Alkalmazzon rendezvényein profi mozgóőrséget!

Alkalmazzon rendezvényein profi mozgóőrséget!

Rendezvényt szervez és még nincs megoldva a mentőszolgálat? Profi, szakképzett embereket szeretne, megfizethető áron? Nincs más teendője, minthogy minket kér fel a feladatra!

Ugyan cégünk főbb tevékenysége a fekvőbeteg szállítás, nem feledkezünk meg mozgóőrség szolgáltatásunkról sem. Szem előtt tartva, hogy bizonyos szám felett, a rendezvényeken kötelező létesíteni mentőszolgálatot, célszerű jól megválasztott szakembereket és kiváló felszereléssel rendelkező céget választania, amit nálunk kedvező áron megkaphat!

Decemberben erre különösen szükség van, hiszen a rendezvény iparban ez igazi dömping. Minden napra jut egy konferencia, céges rendezvény, kiállítás, sajtótájékoztató, hiszen lassan vége az évnek! Minket nem érhet meglepetés, mindig készenlétben állunk!

Ha még nem döntött, mely szolgáltató mozgóőrségét választja rendezvényének biztosítására, akkor válasszon minket! Szakértelmünkkel, kiváló felszerelésünkkel nem lesz problémája a váratlan helyzetekkel!A betegszállítás a megoldás!

A betegszállítás a megoldás!

Számos olyan eset van, amikor a különféle betegségek gyógyítása csak rendszeres kezelésekkel oldható meg – azonban senki fekszik szívesen kórházba, ha nem feltétlenül muszáj. Azok számára, akiknek az állapota megengedi az utazást, akár jó megoldás lehet a betegszállítás is, hogy eljussanak a szükséges kezelésekre, azonban az éjjelt otthonukban, nyugalomban tölthessék.

Főleg akkor érdemes elgondolkodni azon, hogy a kórházi ellátás helyett a betegszállítást válasszuk, ha nem mindennaposak a kezelések. Ilyenkor megterhelő lehet a kórházban tartózkodás a beteg számára, túl sok idő telik várakozással, ami főként az időseket könnyen megviseli. Fontos azonban, hogy mielőtt a betegszállítást választanánk, kérjük ki az orvos szakvéleményét a szállíthatóságról!

Amennyiben minden feltétel adott, és a beteg is szívesebben utazik, semmint a kórházban feküdjön a kezelések között, akkor mindenképp forduljon hozzánk! Szakembereink biztonságos és jól felszerelt autókkal oldják meg a betegszállítást!A fekvőbetegek szállításáról bővebben

A fekvőbetegek szállításáról bővebben

A betegszállítás minden esetben komoly körültekintést és szakértelmet igényel, persze ennek is vannak különböző fokozatai, általánosságban elmondható, hogy a fekvőbetegek szállításánál elengedhetetlen a profizmus!

A fekvőbeteg szállításnál sok követelménynek kell eleget tegyünk, ilyen például a kocsiba be- és kiszállás körüli óvatosság, hiszen olyan ágyra van szükség, mely különösebb rázkódás nélkül gurítható, illetve helyezhető be az autóba. Az autóban fontos, hogy tökéletesen rögzüljön az ágy, ugyanakkor ne adja át teljesen a rázkódást, amit a rossz útviszonyok jelentenek. Persze a sofőr számára is elsődleges szempont kell, hogy legyen, hogy éppen fekvőbeteget szállít. Ez egy olyan folyamat, amit minden esetben bízzunk profikra, hiszen a nem megfelelő szállításnak beláthatatlan következményei lehetnek.

Ha szeretné hozzáértő szakemberekre bízni a fekvőbeteg szállítást, akkor cégünknél keresve sem találhatna alkalmasabbat!Válasszon minket, ha ülőbeteg szállításra van szüksége

Válasszon minket, ha ülőbeteg szállításra van szüksége

Betegszállítás nem csak felszerelt mentőskocsival, súlyos eseteknél történhet. Sok esetben a betegszállítást azért igénylik egyesek, mert esetleg mozgáskorlátozottak, idősek vagy kisebb panaszokat észlelnek és szeretnének mielőbb orvoshoz fordulni, de nem mernek elindulni egyedül. Ezeknél az eseteknél, nem szükséges egy sürgős eseteknél használt mentőautót kiküldeni az adott személyhez. Ilyenkor a betegszállító cég egy ülőbeteg szállítására alkalmas járművet küld. A súlyos eseteknél szükséges a beteget stabil fekvésben tartani, hogy elláthassák megfelelően, de kisebb eseteknél a beteget ülve is szállíthatják.

Ha ülőbeteg szállítást szeretne igénybe venni, forduljon hozzánk profi segítségért. Ülőbeteg szállításnál biztosítjuk a megfelelő járművet és az esetlegesen szükséges ellátást. Fontos tudni, hogy ülőbeteg szállításnál szükséges, hogy a beteg olyan állapotban legyen, hogy ne igényeljen megfigyelést és tisztatudatú legyen. Ha ezek a követelmények fennállnak, akkor szállítható a beteg ülőbeteg szállítás útján.

Ha Ön idős, mozgáskorlátozott vagy úgy érzi betegszállításra van szüksége, akkor forduljon hozzánk profi segítségért!A fekvőbeteg szállítás szolgáltatásról

A fekvőbeteg szállítás szolgáltatásról

A jó idő beköszöntével egyre népszerűbbek a szabadtéri rendezvények is. Ezeknek az eseményeknek azonban amennyi előnye, annyi veszélyforrása is van, éppen ezért elengedhetetlen, hogy minden rendezvény mozgóőrséggel legyen biztosítva!

A rendezvény mozgóőrség számtalan esetben nyújt azonnali segítséget. A leggyakrabban rosszullétek és kisebb sérülések esetén van szükség szakemberek segítségére, hiszen a nagyobb tömegekben gyakran előfordulhatnak kisebb-nagyobb balesetek, illetve az időjárástól függően fennállhat a napszúrás, a hőguta vagy a kiszáradás veszélye is. A rendezvény mozgóőrség segítségével azonban ezek azonnal orvosolhatóak helyben. Ugyanakkor az esemény szervezőinek azzal is számolnia kell, hogy akár komolyabb balesetek esetén is szükség lehet a rendezvény mozgóőrségre, mint egy nem várt vihar, tűzeset, verekedés, és ezekhez hasonló esetek.

Legyen szó akár kisebb, akár nagyobb jellegű rendezvényről, ha mozgóőrségre lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal!Biztosítsa rendezvényét mozgóőrséggel!

Biztosítsa rendezvényét mozgóőrséggel!

Egy fekvőbeteg szállítása mindig körülményes, és szervezést igénylő feladat, ugyanis egy ilyen beteg számára adottnak kell lennie a biztonságos feltételeknek az utaztatásához. Legyen szó egy lábtörésről, vagy súlyos betegségről, a fekvőbeteg szállítást bízza szakemberekre!

A fekvőbeteg szállítást sokszor nekünk kell intézni, meg kell adjuk, hogy a beteg hol tartózkodik, ez lehet az otthonunk, vagy egy kórház és azt, hogy mi a célállomás. A beteget a tartózkodási helyéről egy hordágyon hozzák ki, és a szakemberek vigyáznak, hogy a hordágyra helyezés közben ne okozzanak nagyobb bajt. A szállítóautó alkalmas egy hordágy befogadására, a belső tér van annyira tágas, hogy a beteg mellé a hozzátartozó, vagy kísérő is odafér. A betegszállítók fel vannak készülve az alapvető egészségügyi problémák ellátására, de súlyosabb esetekben az Országos Mentőszolgálat segítségét kell kérni.

Mindenképp előnyös egy ilyen szolgáltatást igénybe venni, mert, biztonságos és megbízható, és rengeteg terhet levesz egy hozzátartozó válláról! Ha szüksége van rá, bízza ránk a fekvőbeteg szállítást!

Milyen előnyökkel jár a rendezvény mozgóőrség?

Milyen előnyökkel jár a rendezvény mozgóőrség?

Ha rendezvényszervezéssel foglalkozik, esetleg jelenleg egy ilyen jellegű feladatot kell megoldania, akkor semmiképp se feledkezzen meg a rendezvény mozgóőrségről! Hogy miért?

Egy rendezvényen, legyen az akár szakmai jellegű, szabadidős vagy valamilyen sportesemény, mindig fennáll a kockázata a jelenlévők közt előkerülő egészségügyi problémáknak, az olyan apróságoktól kezdve, mint egy lehorzsolt térd, akár egy méhcsípés következtében fellépő allergiás reakción át, egészen az olyan súlyos problémákig, mint a szélütés vagy szívroham. A „jobb félni, mint megijedni” elv alapján mindenképp érdemes rendezvényünkön egészségügyi felügyeletet, és a még jobb reakcióidő érdekében mozgóőrséget alkalmaznunk, így szinte garantált, hogy bármilyen probléma is üti fel a fejét, az mihamarabb orvoslásra kerül.

Ha rendezvény mozgóőrségre lenne szüksége, hogy minél hamarabb megoldhassa az Ön által szervezett eseményen fellépő egészségügyi gondokat, akkor a legjobb helyen jár! Kérdéseivel keressen fel minket a megadott elérhetőségeinken!Betegszállítás: Hogy időben ott legyen minden kontrollvizsgálaton

Betegszállítás: Hogy időben ott legyen minden kontrollvizsgálaton

Kórházba, orvoshoz menni számtalan okból lehet, sokszor nem egy hirtelen baleset, sérülés vagy rosszullét esetén megyünk be a kórházba. Az is gyakori, hogy rendszeres kontrollvizsgálaton kell megjelennünk. Azonban az egészségügy jellemzően leterhelt ezért sokszor kiszámíthatatlan az, hogyan és mennyire számíthatunk rájuk. Előfordul, hogy egy komolyabb esetnél is akár egy órát kell várni a mentőkocsira. Kontrollvizsgálat esetén a betegszállítást valószínűleg hátrébb sorolják a fontossági listán. Mit lehet ilyenkor tenni annak érdekében, hogy minden időpontra pontosan odaérjünk a kontrollvizsgálatra?

Nem kell a tömegközlekedést választania, ismerősöket megkérnie, hogy bevigyék autóval vagy a mentőre várnia. Keressen minket bizalommal és válassza a betegszállítással kapcsolatos szolgáltatásainkat!

Amennyiben minket választ minden kontrollvizsgálaton ott lehet időben, nem kell idegeskednie, velünk nem fog elkésni! Keressen minket megadott elérhetőségeinken, és rendeljen betegszállítást, amikor szüksége van rá!Érvek a szakszerű fekvőbeteg szállítás mellett

Érvek a szakszerű fekvőbeteg szállítás mellett

A család életében egy komolyabb betegség igazi kihívást jelent, ugyanis a hétköznapi teendőket a beteg rokonhoz igazítva kell beosztani, ez pedig sokszor bonyodalmakat okozhat. Ha családjában van olyan személy, aki beteg, emiatt mozgásában is korlátozott, de gyógyulásának érdekében gyakran kell kórházba, rehabilitációs intézetbe szállítani, vegye igénybe fekvőbeteg szállítás szolgáltatásunkat!

Fekvőbeteg szállítási szolgáltatásunkkal garantáljuk, hogy elégedett lesz! A szállítást végző kollégák e téren több éves tapasztalattal rendelkeznek, így tisztában vannak a biztonságos utazási körülmények feltételeivel!

A biztonságos fekvőbeteg szállítást nemcsak a munkatársak szakmai tapasztalatai befolyásolják, hanem a gépjármű felépítése is, amivel megtörténik a szállítás. A gépjármű speciális kialakítású, tágas utastérrel rendelkezik, annak érdekében, hogy a beteg kényelmesen elférjen az autóban, a biztonságról pedig megfelelő rögzítések gondoskodnak, amiknek egy nagyobb kanyar sem okoz kihívást!

Keressen minket bizalommal!Segítünk a budapesti betegszállításban!

Segítünk a budapesti betegszállításban!

Rengeteg ember éli az életét egy nagyvárosban, napról-napra ugyanazt a rutint követve, így megy ez a fővárosban is. Egy ekkora városban nem ritka, ha a megterhelt közintézmények nem tudnak mindenkit ugyanolyan színvonalon ellátni, ha várni kell a mentőre, ha a legsúlyosabb eseteket veszik előre, amíg a többi beteg a sor végére kényszerül.

Cégünk nekik szeretne segíteni, azoknak a betegeknek igyekszik ideális körülményeket teremteni, akik mindig szeretnének időben színvonalas egészségügyi ellátást kapni!

Magánbeteg szállítással foglalkozó cégünket bármikor hívhatja, rendelkezésére állunk orvosi rendelőknek, kórházaknak, magánszemélyeknek is. Hiszünk benne, hogy mindenki megérdemli a minőségi betegellátást, a pontos, megbízható, nívós szakmai színvonalon működő budapesti betegszállítást.

Keressen minket bátran, és mi segítünk eljutni az orvosi vizsgálatra vagy éppen hazajutni a kórházból, anélkül, hogy órákat kellene várnia! Bízza ránk a betegszállítást!

Referencia:

ILONA-ARANYKOR Szociális Gondozó Otthon
Cím: Budapest XX. kerület Vörösmarty u. 56.
Élethossz Gondozóotthon
Cím: 2040 Budaörs, Kőfejtő u. 30-32.
Anikó-Napsugár Szociális Gondozó Kht.
Címe: 1204 Budapest, Kövező u. 4.
Arany Alkony Idősek Otthona
Címe: 1214 Budapest, Tejút u. 1.
Mazsihiszta Gondozóotthon,

Illetve az összes Főváros által támogatott Gondozóotthonokkal is kapcsolatban állunk.

További oldalak: www.coloursrehab.hu

Logonk:

Logonk!

Telefon:

Hívjon  Bizalommal!  Segítünk!

Mobil: 06-70-341-74-84


Hétköznap 0-24 h.ig

Hétvégén 0-24 h .ig

Állomásunk:

2310 Szigetszentmiklós, Fűzfa köz 4.
E-mail: 

marsi.medkft@gmail.com